About

/Snapshots of nature and wildlife in Stockholm. 

En blogg i det lilla och vardagsnära. Ögonblicksbilder från promenader i vackra Stockholm. Med kameran fångar jag naturen och djuren och ibland också människor och byggnader. Båtar kommer också med på fotona, för Stockholm är ju en sjöfartsstad.

Med mig på promenaderna är  Mickel Räv, Micke, en glad och rävliknande liten gatuhund från Rumänien med de vackraste ögon man kan tänka sig.

Jag heter Kerstin Wilton och via mail kan jag nås på kerstinwilton4 @gmail.com Observera att jag gjort ett mellanslag före @

Jag lånar gärna ut bilder i icke kommersiella sammanhang, men du får inte redigera, beskära eller på annat sätt förändra bilden.  Jag vill också att du uppger mitt namn och/eller min blogg/hemsida som källa och också att du kontaktar mig innan. Alla foton bär min signatur för att förstärka garantin för min copyright.

 

29 tankar på “About”

  1. Hej!
    Jag tittar in hos dig ibland och njuter av dina fina foton och härliga motiv.
    Lärorikt är det också här inne!
    Vill bara passa på att önska dig allt gott inför det nya året och hoppas att du fortsätter att fota och berätta.

  2. Paul Militaru skriver:

    I’m so sorry, I can’t understand swedish, but I understand your photos.Thanks, you follow my blog.
    Paul

  3. Thanks for following my blog, Svara. I will look forward to your photos and posts.

  4. Hej! Jag har följt din blogg en tid nu och uppskattar verkligen dina foton. Jag har också märkt att du har tittat på några av de länkar jag delar på min länkblogg. Men nu tänkte jag ta en paus med den. Den kommer alltså att försvinna. Jag tänkte att du kanske vill titta på min hemsida istället. Du hittar den här: http://umrion.net/limenitis_sv/. Jag bloggar inte jätteofta där heller, för jag måste tyvärr ha hjälp av mina döttrar att lägga ut inlägg, pga dålig syn. Men då och då dyker det upp något nytt. Tänkte fortsätta dela en och annan länk där också.
    Tack för fina foton och en trevlig blogg./ Ingegerd

    • Tråkigt att du slutar med din länkblogg, Ingegerd, och tack för för dina vänliga ord om min blogg. Jag ska sätta ett bokmärke på din hemsida och titta in lite då och då. /Kerstin

  5. thnx for your eye on my blog, as im not on facebook I cant ”like yours” – but I do, beatiful pics, best sabine

  6. Thanks for following ZimmerBitch and introducing me to your blog. I’m enjoying your photos very much. 🙂

  7. Thank you for liking and following my sketch-blog. I’m very happy of that! It was also happy to find your blog 🙂

  8. Thank you very much for all the ”likes” earlier today 🙂 I’m now going to have a look around your blog. Have a great evening

  9. Nu blev det onödigt med engelska (!) – ett fint tema för bloggen och fina foton!. Natur i storstadsmijö tänker man inte så ofta på, men den visar du snyggt och intressant. Tack för att du bestämt dig för att följa min blogg! Nu ska jag njuta av din.
    Ha en fin söndag!

  10. Buon San Valentino 🙂

  11. Alf Johansson skriver:

    Fina bilder i din blogg!
    /Affe med collien Tobbe

  12. Hej! Vi känner varandra lite grand här på wordpress (veganlynx). Du behöver inte godkänna min kommentar. Jag skulle inte fråga om jag inte hade varit helt desperat. Jag har blivit hemlös och är också utan pengar tills den 18. Det är så kallt ute så jag är rädd för att behöva sova ute från och med nästa kväll (den 15:e). Därför undrar jag om du kunde hjälpa mig. Jag ber om ursäkt för att jag frågar, men jag har ingen kvar att be.

    • Vet inte var i Sverige du befinner dig men eftersom du har dator – googla på Frälsningsarmén härbärgen. Också Stadsmissionen har härbärgen. Kanske du också kan hitta härbärge via Klara Kyrka om du är i Sthm. Här finns också organisationen Vid din sida. Jag beklagar din situation!

Lämna en kommentar